Ωριμότητα Και Αποχρώσεις Σε Ένα Κόκκινο Κρασί
ρουμπινί, Με Βιολετί Τόνους. Κυριαρχούν Τα Αρώματα Από Κόκκινες Φρούτες Φράουλα, Βατόμουρο, Και Κεράσι Με Νότες Βιολέτας. Οι Φρουτώδεις Και Μπαχαρένιες Γεύσεις Συνδυάζονται Σε Ένα Φρέσκο Και Σαγηνευτικό Τέλος.
1618 ºc Θερμοκρασία Σερβιρίσματος
ΗΛΙΚΙΑ ΤΟΥ ΑΜΠΕΛΩΝΑ:Μεταξύ 25-30 ετών
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ:Ζυμωμένο και ωριμασμένο σε τσιμεντένιες δεξαμενές
ΠΟΙΚΙΛΙΑ ΣΤΑΦΥΛΙΟΥ:Syrah
Barricas de madera de roble americano o francés με χωρητικότητα 225L που έχουν χρησιμοποιηθεί προηγουμένως με κόκκινο κρασί. Κατάλληλες για να ξαναχρησιμοποιηθούν για την ωρίμανση αλκοολούχων ποτών, μπύρας, κρασιού ή ξυδιού.
Δουλεύουμε με πελάτες που χρησιμοποιούν αυτές τις χρησιμοποιημένες βαρέλες για την παραγωγή των ποτών τους.
Διαθέτουμε επίσης δέστρες ή μεταλλικές βάσεις για την αποθήκευσή τους σε αποθήκη ή αποστακτήριο.
Πραγματοποιούμε αποστολές από την Ισπανία σε όλο τον κόσμο με φορτηγά ή πλήρη κοντέινερ.
Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες.
Μέγιστη Έκφραση Του Μπομπάλ
Άρωμα Καθαρού Από Ωριμασμένο Κόκκινο Φρούτο Τυπικό Της Ποικιλίας Μπομπάλ. Με Μεταξένια Και Έντονη Γεύση Στο Στόμα, Με Ένα Μπαχαρένιο Υπόβαθρο Που Αντικατοπτρίζει Τον Αληθινό Χαρακτήρα Της Μαντσουέλα.
1618 ºc Θερμοκρασία Σερβιρίσματος
ΗΛΙΚΙΑ ΤΟΥ ΑΜΠΕΛΩΝΑ: Μεταξύ 60-70 ετών
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ: Ζυμωμένο Σε Δεξαμενές Ξύλου 10.000 lt Και Ωριμασμένο Σε Γαλλικά Δρύινα Βαρέλια 225 l
ΠΟΙΚΙΛΙΑ ΣΤΑΦΥΛΙΟΥ: Μπομπάλ
Vino Vibrante De Manchuela
Στη μύτη είναι καθαρό σταφύλι, αναδεικνύοντας τα αρώματα φυσικής φράουλας, μούρων και δαμάσκηνου. Στο στόμα είναι γλυκό, με άγγιγμα φρέσκιας φράουλας και πικάντικη επίγευση που διαρκεί στον ουρανίσκο, αφήνοντας ένα μακρύ και νόστιμο κρασί.
1618 ºc Θερμοκρασία Σερβιρίσματος
ΗΛΙΚΙΑ ΤΟΥ ΑΜΠΕΛΩΝΑ: Μεταξύ 30-50 ετών
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ: Ζυμωμένο και ωριμασμένο σε τσιμεντένιες δεξαμενές
ΠΟΙΚΙΛΙΑ ΣΤΑΦΥΛΙΟΥ: Bobal
Φρεσκάδα Και Αρμονία
κρασί Φρέσκο, Βαθύ Και Νόστιμο Με Ευχάριστα Αρώματα Από Κόκκινες Φρούτες Και Κομψές Χορτώδεις Νότες
13 ºc Θερμοκρασία Σερβιρίσματος
ΗΛΙΚΙΑ ΤΟΥ ΑΜΠΕΛΩΝΑ: 15-30 χρόνια
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ: Ζυμωμένο και ωριμασμένο σε τσιμεντένιες δεξαμενές
ΠΟΙΚΙΛΙΑ ΣΤΑΦΥΛΙΟΥ: Μοναστέλ
Πυκνότητα, Υφή, Έκφραση Μιας Γης
Φρέσκο κρασί με μεγάλη καθαρότητα και υφή, με αρώματα πεύκου και του βουνού Jumillano
13 ºC Θερμοκρασία Σερβιρίσματος
ΗΛΙΚΙΑ ΤΟΥ ΑΜΠΕΛΩΝΑ: Πάνω από 30 χρόνια
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ: Ζυμωμένο και ωριμασμένο σε φούντρε
ΠΟΙΚΙΛΙΑ ΣΤΑΦΥΛΙΟΥ: Monastrell χωρίς ρίζες
Φρέσκο, Φρουτώδες και Μεταλλικό
διακρίνονται τα Τροπικά Αρώματα. Η Είσοδος στο Στόμα είναι Μεταξένια, Παρουσιάζει Γεύσεις από Φρέσκια Ανανά και Εσπεριδοειδή με Ένα Μεταλλικό Υπόβαθρο.
11 ºC Θερμοκρασία Σερβιρίσματος
ΗΛΙΚΙΑ ΤΟΥ ΑΜΠΕΛΩΝΑ: Μεταξύ 40-60 ετών
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ: Ζυμωμένο και ωριμασμένο σε τσιμεντένιες δεξαμενές
ΠΟΙΚΙΛΙΑ ΣΤΑΦΥΛΙΟΥ: Μακαμπέο
Ροζέ Πρωτότυπο Και Εκπληκτικό
Ατtractive Και Ζωντανό Χρώμα. Αρώματα Από Ξινές Φράουλες Με Μεταλλικές Νότες. Στο Στόμα Είναι Λιπαρό Και Ζωντανό, Με Νότες Από Κόκκινα Φρούτα Όπως Φράουλα Και Βατόμουρο Που Ολοκληρώνουν Σε Ένα Φρέσκο Τέλος.
11 ºc Θερμοκρασία Σερβιρίσματος
ΗΛΙΚΙΑ ΤΟΥ ΑΜΠΕΛΩΝΑ: Μεταξύ 30-50 ετών
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ: Ζυμωμένο Και Ωριμασμένο Σε Δοχεία Σκυροδέματος
ΠΟΙΚΙΛΙΑ ΣΤΑΦΥΛΙΟΥ: Μπόμπαλ